Skip to content
Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden op deze pagina zijn van toepassing wanneer u (als consument/klant) een bestelling plaatst via onze website, www.themommyposter.com. Er is dan sprake van een overeenkomst tussen Klant en The Mommy Poster.

1. Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden op deze pagina zijn van toepassing wanneer u (als consument/klant) een bestelling plaatst via onze website, www.themommyposter.com. Er is dan sprake van een overeenkomst tussen Klant en The Mommy Poster.

1.2 De webshop wordt beheerd door Sascha Bruinsma (eigenaresse en bedenker van The Mommy Poster), wij zijn gevestigd in Groningen (Nederland). Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer 67637450. U kunt contact met ons opnemen via ons mailadres info@themommyposter.com.

1.3 The Mommy Poster behoudt zich het recht voor om in bepaalde gevallen de bestelling van de klant te wijzigen.

1.4 The Mommy Poster is niet aansprakelijk voor foutieve informatie op de website zoals schrijffouten, prijsfouten of foutieve afbeeldingen. The Mommy Poster heeft het recht om dergelijke fouten op elk moment aan te passen en te verbeteren. Indien de Klant een bestelling heeft gedaan waarvoor ten tijde van de bestelling foutieve informatie stond aangegeven, zal The Mommy Poster de klant informeren en wachten tot hij/zij de prijswijziging accepteert alvorens de bestelling verder te verwerken. The Mommy Poster kan niet aansprakelijk worden gehouden voor foutieve informatie op de website verstrekt door een derde partij.

1.5 Afbeeldingen in onze webshop zijn uitsluitend ter illustratie. Wij geven geen garantie dat het geleverde eindproduct een exacte weergave zal zijn van deze afbeeldingen. Kleuren op het geleverde eindproduct kunnen er met name anders uitzien dan op de preview in de webshop. Dit kan verschillende redenen hebben. Op een beeldscherm worden kleuren van achteren belicht, op papier gebeurt dit niet. Ook zijn de instellingen van uw beeldscherm van invloed op de weergave van kleuren. Kleuren op afbeeldingen en in de preview kunnen daarom alleen beschouwd worden als een indicatie van de werkelijke kleuren op het geleverde eindproduct.

1.6 De website www.themommyposter.com en al zijn inhoud is en blijft eigendom van The Mommy Poster. Deze inhoud wordt beschermd door intellectuele-eigendomsrechten en handelswetgevingen. Het is daarom niet toegestaan inhoud (tekst, merknaam, handelsnaam, afbeeldingen, posterontwerp/layout etc.) over te nemen zonder schriftelijke toestemming van The Mommy Poster. Het is wel toegestaan foto’s van het geleverde eindproduct te delen op persoonlijke sociale media kanalen.

2. Bestellingen

2.1 Het is niet mogelijk een bestelling te plaatsen zonder het accepteren van onze algemene voorwaarden. Wanneer de algemene voorwaarden geaccepteerd worden, bevestigd de klant dat hij/zij akkoord is met de voorwaarden, ons privacybeleid en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens (lees hier ons privacybeleid).

2.2 Er is sprake van een koopovereenkomst tussen Klant en The Mommy Poster wanneer The Mommy Poster de Klant een bevestiging per email heeft verstuurd. Het is mogelijk een bestelling te herroepen en uw geld terug te krijgen voordat deze bevestigingsmail is verstuurd. In de bevestigingsmail staat belangrijke informatie over uw bestelling en is uw garantiebewijs, gooi deze dus niet weg.

3. Klantgegevens

3.1 Tijdens het plaatsen van een bestelling en/of het aanmaken van een account op www.themommyposter.com wordt gevraagd om persoonsgegevens. Voor het verzamelen van persoonsgegevens gelden de regels zoals beschreven is ons privacybeleid. De Klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van juiste en volledige persoonsgegevens. De Klant is verantwoordelijk voor het geheimhouden van zijn/haar inloggegevens. Wanneer de Klant denkt dat zijn/haar inloggegevens zonder zijn/haar toestemming worden gebruikt, brengt hij/zij The Mommy Poster hiervan op de hoogte. The Mommy Poster heeft dan het recht om inloggegevens te wijzigen voor de Klant. Brengt de Klant ons niet op de hoogte, dan blijft hij/zij verantwoordelijk voor alle bestellingen gedaan onder zijn/haar account.

3.2 The Mommy Poster heeft het recht om een account te blokkeren of verwijderen, mochten wij vermoeden dat een account gebruikt wordt op een manier welke in strijd is met deze voorwaarden.

4. Prijzen en betalingen

4.1 Voor onze producten gelden de prijzen zoals vermeld op onze website. Deze prijzen worden altijd vermeld in euro’s, inclusief btw en inclusief eventuele verzendkosten.

4.2 Beschikbare betaalmethodes vindt u hier.

4.3 Af en toe gelden er tijdelijk promoties op alle of geselecteerde producten van The Mommy Poster. De afwijkende voorwaarden rondom een promotie worden altijd op de website vermeld. The Mommy Poster kan een promotie te allen tijde herroepen, daarna gelden weer de voorwaarden zoals op deze pagina beschreven.

5. Het verzendproces

5.1 De levertermijn van een product wordt op de productpagina vermeld. Mocht de levering onverhoopt en zonder toedoen van Klant meer dan 30 werkdagen duren, dan heeft de Klant het recht de koopovereenkomst te annuleren.

5.2 Het kan zijn dat de Klant een zijn/haar bestelling moet afhalen bij een pakketpunt. Dit, bijvoorbeeld doordat de klant niet thuis is op het moment van bezorging of dat hij/zij hier zelf voor heeft gekozen tijdens het bestelproces. De klant is verantwoordelijk voor het tijdig (volgens de voorwaarden van het postbedrijf) afhalen van zijn/haar pakket. Wordt het pakket niet afgehaald, dan heeft The Mommy Poster het recht de extra kosten hiervan in rekening te brengen bij de Klant.

6. Herroepingsrecht

6.1 The Mommy Poster levert gepersonaliseerde en dus unieke producten die speciaal voor de Klant op maat gedrukt worden. De Klant kan voor deze maatwerkproducten dan ook geen gebruik maken van herroepingsrecht of ruilrecht. Het is daarom belangrijk dat de Klant de bestelling extra goed controleert op fouten voordat hij/zij een bestelling plaatst.

6.2 Op niet-gepersonaliseerde producten geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De klant heeft het recht zijn/haar aankoop te herroepen, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het product. De klant dient binnen deze periode een retourverzoek per email in te dienen: info@themommyposter.com. Het product dient in onaangetaste en ongebruikte staat worden teruggezonden. Terugbetaling geschiedt alleen voor ongebruikte, nieuwe producten. Er zijn geen kosten verbonden aan retourzendingen. De klant dient de retour producten in originele verpakking te verpakken. De klant dient de retourzending binnen 30 dagen na melding van de retour aan The Mommy Poster aan te melden bij de vervoerder.

7. Garantie en klachten

7.1 De orderbevestiging die Klant ontvangt via de mail na de bestelling is het garantiebewijs. Garantie geldt alleen voor originele fabricagefouten, dus fouten die zijn ontstaan tijdens het fabriceren van het product. De Wet handhaving consumentenbescherming beschrijft de garantie van defecte producten.

7.2 Wanneer Klant een fabricagefout ontdekt, dient dit gemeld te worden binnen twee maanden na het ontdekken van de fout en binnen drie jaar na het aanschaffen van het product, aan The Mommy Poster via de mail: info@themommyposter.com.

7.3 Een klacht wordt geaccepteerd als deze overeenkomt met de Wet handhaving consumentenbescherming. The Mommy Poster zal in dit geval de klant vergoeden op basis van de Wet handhaving en consumentenbescherming en zal eventuele retourkosten van het product voor haar rekening nemen.

7.4 The Mommy Poster heeft het recht de klacht af te wijzen als deze niet overeenkomt met de Wet handhaving consumentenbescherming.

8. Overmacht

Bijzondere omstandigheden (zoals extreem weer, oorlog, terroristische aanslagen, hacks, epidemieën etc.) buiten de macht om van The Mommy Poster kunnen zorgen voor vertragingen. The Mommy Poster is niet verantwoordelijk voor vertraging veroorzaakt door bovengenoemde bijzondere omstandigheden en is in dit geval vrijgesteld van aansprakelijkheid en maatregelen. The Mommy Poster informeert de Klant in een dergelijke situatie. Mocht de bijzondere omstandigheden langer dan twee maanden duren, dan hebben Klant en The Mommy Poster het recht om de bestelling ongedaan te maken.

9. Wijzigingen in deze voorwaarden

9.1 Op ieder moment heeft The Mommy Poster het recht om zijn voorwaarden te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden worden geldig op het moment dat de klant ze tijdens het plaatsen van de bestelling accepteert of onze website bezoekt.

9.2 Wanneer de rechtbank bepaald dat een van de artikelen in deze voorwaarden niet uitvoerbaar is, en dus niet geldig is, dan gelden nog wel de andere artikelen van deze voorwaarden. The Mommy Poster zal ongeldige artikelen naar advies van de rechtbank vervangen.

10. Klachten

10.1 Heeft u een klacht, dan dient deze eerst kenbaar gemaakt worden aan The Mommy Poster via de mail.

10.2 Wanneer de Klant en The Mommy Poster niet tot een oplossing kunnen komen, kan de klant zijn/haar klacht indienen via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=NL.

 

Laatst gewijzigd: februari 2023

The Mommy Poster is vanaf 20/3 Bump-to-Birth