THE BLOG

Babykamer inrichten: 3 handige tips

juli 2021

Dat je je babykamer praktisch moet inrichten, dat het er hygiënisch is en bovenal veilig, weet je waarschijnlijk wel. Maar hoe richt je je babykamer zó in dat je van jezelf onder de indruk bent?

Daarom geeft The Mommy Poster je in deze blog drie eenvoudige tips voor het inrichten van jouw babykamer. Zodat het babykamer inrichten een eitje wordt!

TIP 1

Neem je droominterieur mee in je handtas

Ben jij helemaal weg van een interieur uit een woonblad? Dat je denkt van ‘Woh, dit is precies wat ik wil!’ Simpel: Scheur de bladzij uit het woonblad en stop ‘m in je tas. Telkens als je aan het shoppen bent voor de babykamer inrichting, pak je ‘m erbij en bedenk je ‘past dit item in mijn droombeeld?’ Alleen bij ‘ja’ ga je over tot aankoop. Gegarandeerd dat je babykamer wordt zoals jij in je hoofd hebt!

TIP 2

Stem de kleur van de muren af op de spullen die je al hebt in plaats van andersom!

Verzamel mooie items (of meubels) voor je babykamer en leg ze bij elkaar, doe dit voordat je de kleur van de muren van je kamer kiest. Zo staan de items bij jouw thuis net zo mooi als toen in de winkel!

Babykamer inrichten

TIP 3

Een lichtplan voor de babykamer? Jaa!

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar je zult echt beter tot rust komen wanneer je moe en uitgeput zit te voeden in een sfeervol verlichte babykamer. Een lichtplan maak je door lichtpunten (en functies) in te tekenen op de plattegrond van het kamertje.

Hopelijk kun je met behulp van deze tips de babykamer inrichten op jouw eigen, unieke manier. Veel plezier!

BONUS TIP: Hang een echoposter van The Mommy Poster aan te muur, als blijvende herinnering aan je zwangerschap! 😉

Recommended Posts