Skip to content
FAQ’s

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Heb je toch nog een vraag? Via mail kun je ons 24/7 bereiken.

Algemeen

The Mommy Poster is een poster op A4 formaat waarop jouw zwangerschaps echo centraal staat. Via onze ontwerptool kun je jouw unieke exemplaar gemakkelijk en snel ontwerpen.

Om jouw poster te kunnen maken heb je een afdruk van een zwangerschaps echo nodig en een programma of app om deze in te scannen (er zijn talloze scan-apps in de appstore verkrijgbaar). Upload de scan naar onze ontwerptool. In deze tool kies je een achtergrondkleur. Vervolgens voeg je je eigen tekst toe. Hierna kun je jouw unieke poster aan je winkelmandje toevoegen en afrekenen. Je hebt de poster binnen 5 werkdagen in huis.

Je kunt contact met ons opnemen door ons een mail te sturen: info@themommyposter.com. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen te antwoorden.

Wat jammer dat je niet tevreden bent. Neem contact met ons op door ons een mail te sturen: info@themommyposter.com. Is er iets mis met het product? Stuur dan een foto mee. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen te antwoorden. We doen ons uiterste best om samen tot een oplossing te komen.

Dank voor je interesse in een samenwerking. We horen graag via info@themommyposter.com wie je bent en wat je plan is. Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen een inhoudelijke reactie te geven.

De Poster

De posters zijn er op A4, A5 of A6-formaat (postkaart). De Printable Mommy Poster kun je zelf uitprinten op A4, A5 of A6-formaat. The Framed Mommy Poster is alleen beschikbaar op A4-formaat. We hebben voor deze formaten gekozen omdat de afdruk van de echo meestal niet meer scherp is op grotere papierformaten.

Wij gebruiken mat papier van 200 g/m2. Het is 100% chloorvrij gebleekt (TCF) en bevat geen optische witmakers. Het papier heeft daardoor een natuurlijke off-white kleur.

Nee. Je kunt apart een lijst bestellen bij een A4 formaat poster. Wanneer je een poster met lijst koopt, zullen we de poster voor je inlijsten. De poster is dus klaar om op te hangen wanneer je deze ontvangt. Wil je de poster niet ingelijst ontvangen? Geef dit dan aan in de bestel-notities.

Dit kan verschillende redenen hebben. Op een beeldscherm worden kleuren van achteren belicht, op papier gebeurt dit niet. Ook zijn de instellingen van je beeldscherm van invloed op de weergave van kleuren. Kleuren op afbeeldingen en in de ontwerptool kunnen daarom alleen beschouwd worden als een indicatie van de werkelijke kleuren op het geleverde eindproduct.

Ontwerptool

Er zijn apps beschikbaar die documenten kunnen scannen zoals bijvoorbeeld Fotoscan van Google. Hiermee kun je de echo digitaliseren. Wees kritisch op de kwaliteit van de scan. 

Probeer de afdruk van jouw echo in een zo hoog mogelijke resolutie in te scannen voor een mooi, scherp resultaat op jouw poster. Het is je eigen verantwoordelijkheid een kwalitatief goede scan te uploaden. The Mommy Poster is niet verantwoordelijk voor een teleurstellend eindresultaat als gevolg van het uploaden van een scan van onvoldoende kwaliteit.

Dat kan via onze ontwerptool. Kies jouw poster en je wordt hier automatisch heen geleid. Klik op het echo-veld in de poster en er verschijnt een icoontje van een echo rechts in je scherm. Klik hier op en upload je scan via het menu rechts in de tool.

Klik op een tekstveld in de poster. Via het menu rechts in de tool kun je de tekst aanpassen. Er geldt een maximaal aantal letters omdat de tekst anders niet binnen de printkaders valt.

Ja, klik op de knop ‘Ontwerp opslaan’ en sla je ontwerp op. Let op: om je opgeslagen ontwerp op verschillende apparaten en tijdstippen terug te kunnen vinden moet je eerst een account aanmaken en ingelogd zijn. Dit kan hier. Je kunt nu je opgeslagen ontwerp altijd terugvinden door opnieuw naar de ontwerptool te gaan.

Betaling

Je kunt betalen met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard.

Misschien is er een technische storing, probeer het later opnieuw. Blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact met ons op door ons een mail te sturen: info@themommyposter.com. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen te antwoorden.

Bestellen

Omdat je bestelling direct in productie gaat, kunnen we jouw bestelling niet meer wijzigen of annuleren nadat deze betaald is en je een orderbevestiging hebt ontvangen. Controleer daarom je ontwerp altijd kritisch voordat je bestelt en betaalt. Mocht je toch contact met ons op willen nemen over een gemaakte fout, doe dit dan binnen één uur na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je bestelnummer. In het hoogst uitzonderlijke geval, waarin door ons is bevestigd dat het is gelukt de bestelling uit het systeem te halen, kun je op onze aanwijzingen een nieuwe bestelling plaatsen.

In principe niet, maar mocht je er kort na je bestelling achterkomen, kunnen we vaak nog wel wijzigingen maken. Mail ons dus zo spoedig mogelijk.

Geen paniek, wanneer jouw betaling geslaagd is, is de bestelling bij ons binnengekomen. Het kan zijn dat de mail in jouw spam is beland. Niet in de spam? Mail ons en we versturen de bevestiging nogmaals naar je toe.

Je ontvang een Track & Trace code zodra je bestelling verzonden is. Hiermee kun je je pakket volgen. Heb je nog geen Track & Trace code ontvangen? Dan bevindt je poster zich nog in het productieproces en is deze dus nog niet verzonden.

Nee. Je bestelling wordt meteen na het verzenden van de orderbevestiging in productie genomen. Wij leveren maatwerk, hierdoor geldt er geen retour- of herroepingsrecht. Lees voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Verzending

Wij verzenden binnen Nederland en naar België.

Verzenden binnen Nederland is gratis. Naar België € 2,95.

Niet-gepersonaliseerde producten zoals het Bump-to-Birth Book leveren wij binnen 3 werkdagen. De poster wordt speciaal voor jou gedrukt. We streven in dat geval naar een levertijd niet langer dan 5 werkdagen. Wanneer je 1 poster hebt besteld, komt deze in een brievenbuspakketje. Je hoeft dus niet thuis te zijn op de dag van bezorging. Heb je meerdere, ingelijste posters besteld? Dan moeten ze vaak in een groter pakket, en is het dus wel nodig om thuis te zijn voor de bezorging. Lukt dit niet? Dan kun je er tijdens het bestelproces voor kiezen je pakketje te laten bezorgen bij een pakketpunt.

Heb je 1 Mommy Poster besteld? Dan komt deze altijd in een brievenbuspakketje. Sommige brievenbussen zijn te klein voor de pakketjes. In dat geval neemt de bezorger het pakketje weer mee als je niet thuis bent. Hij probeert dan meestal de volgende dag nog eens of je thuis bent. Ben je dan weer niet thuis? Dan word je door de vervoerder geïnformeerd waar je het pakketje af kunt halen. Kijk op de website van de vervoerder voor meer specifieke informatie.

Retouren

Wat jammer om te horen dat je niet blij bent met je poster. Helaas kan deze niet retour gestuurd worden. Wij leveren speciaal voor jou op maat gemaakt printwerk, hierdoor geldt er geen herroepingsrecht. Wij kunnen de door jou ontworpen poster immers niet weer doorverkopen. Lees voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden. Wij horen wel graag waarom je niet tevreden bent, en zoeken graag samen met jou naar een gepaste oplossing. Stuur een mailtje naar (onder vermelding van het ordernummer): info@themommyposter.com.

Wat jammer om te horen dat je niet blij bent met je product. Je kunt een niet-gepersonaliseerd product altijd binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aanmelden voor een retour. Stuur ons binnen die periode een mailtje met een retour-verzoek. Vermeld hierin jouw ordernummer en de producten die je wenst te retouren. Het retour sturen van een product kost 2,95 euro. Wij vragen je de verpakking van het product opnieuw te gebruiken.

Overig

Lees ons privacybeleid hier.

The Mommy Poster is vanaf 20/3 Bump-to-Birth