THE BLOG

Herfstvakantie tips (2021) met kinderen

oktober 2021

Kom, we gaan iets doen!

Wij hebben de leukste herfstvakantie tips verzameld voor binnen, voor buiten, voor doeners en voor denkers. Maar één ding hebben ze gemeen: het is altijd dichtbij!

Klik op de titels voor meer informatie.

Herfstvakantie TIP 1

Kaplaarzen aan en hup naar het bos! Want niets is fijner dan lekker spelen in de natuur. Ken je de natuurspeeltuinen van Oerrr van natuurmonumenten al?

Herfstvakantie TIP 2

In je lokale bibliotheek is van alles te doen in de herfstvakantie. Tip: als je lid wordt, dan kun je ook nog eens boeken, muziek, films of games mee naar huis nemen!

Herfstvakantie TIP 3

Hier komt heel wat denkwerk aan te pas. Wat heb ik nodig? Hoeveel heb ik nodig? Hoe warm moet de oven? Wat doe ik eerst? Alles goed gedaan? Dan is de beloning fantastisch! Jammie!

Herfstvakantie TIP 4

De leukste online tours om samen met je kind te doen. Wil je naar het Anne Frank Huis of naar het Rijksmuseum? Bekijk ze gewoon allebei!

Herfstvakantie TIP 5

samen oude foto's terugkijken

Mama, waar kom ik vandaan? Nestel je lekker op de bank. Laat je kindje vragen stellen en beantwoord ze eenvoudig en eerlijk. Wil je uitleg geven over adoptie, IVF of KID? Over ieder onderwerp is wel een boekje met duidelijke uitleg. Foto’s en/of echo’s of andere babyherinneringen maken je verhaal heel echt.

BONUS TIP: Waar heb jij jouw oude echofoto’s bewaard? Neem in de herfstvakantie eens rustig de tijd om ze samen met je kindje te bekijken en te ordenen in ons Bump-to-Birth echo bewaaralbum! Of maak een Mommy Poster van je mooiste echofoto.

Foto (links) door @fennaisgrotezus

Veel plezier met deze herfstvakantie tips!

Recommended Posts