Skip to content

OVER THE MOMMY POSTER

Dan is het zover, het moment van de eerste zwangerschaps echo. Jullie kindje op het scherm zien voelt als een eerste kennismaking. Het is heel speciaal en soms ook spannend. Ineens hoor je of het een jongen of een meisje wordt en of het goed groeit.

Na afloop van het onderzoek krijg je vaak een afdruk mee als blijvende herinnering. Soms wordt de afdruk gebruikt om vrienden en familie te vertellen over de zwangerschap. Of voor een ‘gender reveal’. Door er een prachtige poster van te maken, creëer je een blijvende herinnering aan de bijzondere periode van in verwachting zijn.

'onze mommy poster herinnert ons voor altijd aan die bijzondere periode van in verwachting zijn'

– Bibi en Thom

Het idee voor The Mommy Poster ontstond toen ik een box met babyfoto’s van mijn moeder kreeg. Samen op de bank met een kop thee en de foto’s raakten we niet uitgepraat. Er verscheen een brede glimlach op het gezicht van mijn moeder toen ze de inmiddels oude afdruk van haar echo zag. Het bracht haar terug naar de tijd dat zij zwanger was van mij. Wel voelen, maar nog niet zien, tót dat moment van de echo. ‘Wat koesterde ik dit kleine stukje papier, ik had het wel in een lijstje willen stoppen om er steeds weer naar te kijken..’ hoorde ik mijn moeder zeggen. Het idee voor The Mommy Poster was geboren… Ik ontwierp een poster die de zwangerschapsecho omtovert tot een stijlvolle toevoeging aan de kinderkamer of woonkamer.

De mommy poster kan ook gebruikt worden om vrienden en familie op de hoogte te brengen van de zwangerschap of als ‘gender reveal’. Wie op zoek is naar een uniek kraamcadeautje of een cadeautje voor een babyshower, geeft met een cadeaukaart van The Mommy Poster een origineel geschenk.

Wat de reden ook is van je bestelling, als de ontvangst van de mommy poster maar een glimlach op je gezicht tovert!

Sascha Bruinsma

Bedenker en eigenaar The Mommy Poster

The Mommy Poster is vanaf 20/3 Bump-to-Birth