Skip to content

The Mommy Poster

electronic press kit

even voorstellen

Ik ben Sascha, webdesigner en het gezicht achter The Mommy Poster. Na het afronden van mijn studie Amerikanistiek ben ik mijn eigen online media bedrijf begonnen. Waar ik het meeste plezier en voldoening uithaal, is om een professionele website te ontwikkelen en daarmee de opdrachtgever de reactie te ontlokken: ‘Dít is wat ik bedoelde, dít is wie wij zijn!’. Na 6 jaar webdesign ga ik een nieuwe uitdaging aan. Een eigen webshop, met een uniek product wat me na aan het hart ligt en waar ik al mijn creativiteit en passie in kwijt kan.

themommyposter.com

Een uniek posterconcept voor ouders en aanstaande ouders: de afbeelding van de zwangerschapsecho samen met een persoonlijke tekst op een poster, als eyecatcher voor de kinderkamer. Hoe dat eruitziet? Dat bepaal jij, ík bied je alleen de ontwerptool. Wie een poster bij mij bestelt, steunt automatisch Steunpunt Nova, het steunpunt voor ouders die hun baby zijn verloren. Door te doneren aan Steunpunt Nova kunnen wij, ik als ondernemer en jij als (aanstaande) ouder, onze emotionele betrokkenheid tonen aan ouders met een verloren verwachting.

hoe het ontstond

Het idee voor The Mommy Poster ontstond toen ik een box met babyfoto’s van mijn moeder kreeg. Samen op de bank met een kop thee en de foto’s raakten we niet uitgepraat. Er verscheen een brede glimlach op het gezicht van mijn moeder toen ze de inmiddels oude afdruk van haar echo zag. Het bracht haar terug naar de tijd dat zij zwanger was van mij. ‘Wat koesterde ik dit kleine stukje papier, ik had het wel in een lijstje willen stoppen om er steeds weer naar te kijken..’ hoorde ik mijn moeder zeggen. The Mommy Poster was geboren…

contactgegevens

The Mommy Poster

Founder: Sascha Elisah Bruinsma
Email: info@themommyposter.com
Plaats: Drachten
KvK: 67637450
Btw-nummer: NL002239187B13

persfoto's en logo's

1. KLIK OP HET GEWENSTE BEELD | 2. KLIK OP HET PIJLTJE RECHTS BOVENIN JE SCHERM EN KIES 'DOWNLOAD AFBEELDING'

The Mommy Poster is vanaf 20/3 Bump-to-Birth