Skip to content

THE BLOG

Verras mama met een gepersonaliseerd moederdag cadeau: 5 cadeautips

mei 2021

Welke kersverse mama vindt het nou niet leuk een gepersonaliseerd moederdag cadeau te krijgen? Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd moederdag cadeau? Look no further! Wij hebben Instagram voor jou uitgepluisd en vonden voor jou 5 hele leuke, originele gepersonaliseerde moederdag cadeaus.

1. matching armbandjes

Who doesn’t love a good piece of jewelry? Bij @kayasieraden hebben ze hele mooie sieraden, maar wat wij zo bijzonder vinden is dat je matching moeder&dochter setjes kunt laten maken!

2. houten snijplank met jouw foto

Decoreren met houten snijplanken is een trend. Hoe leuk is het om jouw eigen kinderen of jullie nieuwe huis te graveren op hout. Dat kan bij @houtendetail.

3. gepersonaliseerde mand

Opruimen was nog nooit zo leuk! De sokken van Joey gaan in de mand van Joey. De Lego van Finn mikken we in de mand van Finn. Een mand met je eigen naam bestel je bij @bychristeldejong.

4. een kimono met de namen van je kindjes

Wij waren al weg van de t-shirtjes van @so_cute_dresses, maar ontdekten nu deze kimono voor mama. Als je ‘m niet krijgt, kun je ‘m altijd nog voor jezelf bestellen, toch?

5. een echoposter of geboorteposter van the mommy poster

Het kamertje is af. Het wiegje is nog leeg, maar aan de muur hangt het zichtbare bewijs van wat komen gaat. Jouw gepersonaliseerde poster met eigen echo en eigen tekst bestel je bij @themommyposter of ontwerp je eigen poster hier. Een eyecatcher in je babykamer.

PS. De levertijden van deze webshops zijn ons niet bekend. Maar deze gepersonaliseerde moederdagcadeaus vinden wij zo leuk dat ze áltijd leuk zijn om te geven of te krijgen!

The Mommy Poster is vanaf 20/3 Bump-to-Birth